Betaalmethoden

U kunt bij 24prodeals.nl op verschillende manieren betalen:
 iDEAL
 Bancontact / Mister Cash
 Paypal
 Creditcard
 DirectEbanking (Sofort)

iDEAL
Selecteer voor het afrekenen met iDEAL uw bank onder de betaalmethode iDEAL. U wordt doorgeleid naar de website van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

iDEAL voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
 Ondersteund door de grote Nederlandse banken
 U betaald via de site van uw eigen bank
 Veilig en vertrouwd

Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies op 24prodeals.nl voor deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt u gevraagd het bedrag te controleren en om u aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:
 Uw bank ondersteunt de dienst
 U beschikt over een identificatiemiddel
 U kent uw kaartnummer en vervaldatum

PayPal
Met PayPal kunt u snel en eenvoudig betalen met uw e-mailadres en wachtwoord. U dient hiervoor wel eerst eenmalig een account aan te maken bij PayPal. Houdt u alstublieft rekening met de 3% toeslag die PayPal per transactie rekent.

Creditcard
Selecteer bij de betaalmethode de gewenste creditcard. Vervolgens kunt u uw creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. 24prodeals.nl keurt alle creditcard betalingen daarna nogmaals met de hand, pas na 24 uur weet u zeker of uw betaling is goedgekeurd. Houdt u alstublieft rekening met de 3% toeslag die de creditcardmaatschappij per transactie rekent.